Birkenstock Charlize Natuurleer Frosted Metallic Rose Dames

€95.77  €79.93Korting: 17%

Quantity: -+

Birkenstock Charlize Natuurleer Frosted Metallic Rose Dames

Deze trendy slipper met kurken voetbed van Papillio oogt clean, puristisch en glamourous. Het naadloze bovenwerk met onafgewerkte randen van het model Charlize bestaat uit één stuk leer. Het omsluit het voetbed bij de hielpartij en wordt daaraan vastgestikt.

 • Anatomisch gevormd kurk-latex-voetbed
 • Bovenmateriaal: glad leer met metalic-effect
 • Dekzool: suède
 • Zool: EVA
 • Voetbed 'Made in Germany'
 • Bovenmateriaal: Natuurleer

  Natuurleer is te herkennen aan het onbehandelde oppervlak. BIRKENSTOCK laat nerven en andere karakteristieke kenmerken bewust niet wegwerken. BIRKENSTOCK gebruikt als bovenmateriaal leer in een dikte van 2,8 tot 3,2 millimeter.

  Binnenzool: Leren dekzool

  De huidvriendelijke, flexibele leren dekzool streelt de voet en past zich aan diens contouren aan. Dit materiaal beschikt over open poriën en is daardoor bijzonder luchtdoorlatend, waardoor ook bij veel lichamelijke inspanning een aangenaam voetklimaat wordt gegarandeerd.

  Voetbedmateriaal: Kurk

  Kurk is een hernieuwbare grondstof die uit de schorslaag van de kurkeik wordt gewonnen. Dit natuurproduct is warmte-isolerend en beschikt over zeer goede dempende eigenschappen.

  Loopzool: EVA

  EVA (ethyleenvinylacetaat) is een hoogwaardige, bijzonder lichte, elastische kunststof met uitstekende dempende eigenschappen. Daardoor worden kleine oneffenheden in de vloer gecompenseerd en wordt tijdens het lopen elke stap zacht opgevangen.

  Gerelateerde artikelen

  ShopRunner