HEADING_TITLE_ADDITIONAL_IMAGESBirkenstock A 630 Polyurethaan Black 10272

€65.52  €56.17Korting: 14%

Quantity: -+

Birkenstock A 630 Polyurethaan Black 10272

De BIRKENSTOCK Professional PU (polyurethaan)-klomp A 630 is uitgegroeid tot een beproefde klomp voor alle mensen die in keukens en de levensmiddelenindustrie werken. De rondom gesloten vorm van huidvriendelijk PU, dat bestand is tegen invloeden van buitenaf, en de compacte vormgeving met het verhoogde hielstuk dragen bij aan een goede bescherming van de voet. De direct aangeschuimde PU-zool met het iets diepere antislipprofiel is waterafstotend, olie- en vetbestendig. De klomp is daarom bijzonder geschikt voor gladde oppervlakken, zoals tegel- of stalen vloeren.

 • Uitneembaar anatomisch gevormd kurk-latex voetbed met licht bovenleer
 • Materiaal: PU (polyurethaan)
 • Zool: PU (polyurethaan), antislip, olie- en vetbestendig
 • Gecertificeerd volgens EN ISO 20347:2012 OB E (categorie SRC)
 • Bovenmateriaal: Polyurethanen

  Polyurethanen, ook wel PU genoemd, zijn kunststoffen die uitermate geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Dit materiaal is water- en vuilafwijzend en zeer onderhoudsvriendelijk.

  Binnenzool: Leren dekzool

  De huidvriendelijke, flexibele leren dekzool streelt de voet en past zich aan diens contouren aan. Dit materiaal beschikt over open poriën en is daardoor bijzonder luchtdoorlatend, waardoor ook bij veel lichamelijke inspanning een aangenaam voetklimaat wordt gegarandeerd.

  Voetbedmateriaal: Kurk

  Kurk is een hernieuwbare grondstof die uit de schorslaag van de kurkeik wordt gewonnen. Dit natuurproduct is warmte-isolerend en beschikt over zeer goede dempende eigenschappen.

  Loopzool: Polyurethanen

  Polyurethanen, ook wel PU genoemd, zijn kunststoffen die uitermate geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Dit synthetische materiaal is water- en vuilafwijzend en zeer onderhoudsvriendelijk.

  Gerelateerde artikelen

  ShopRunner